You are currently viewing Restaurang Fransan byter ägare

Restaurang Fransan byter ägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Tips
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Jstyle får uppdraget med att utforma en ny grafisk profil,  logotypen skall göras om, kläder skall tryckas, annonser och layout, Jstyle går även in som admin på Fransans Facebook, och sköter om denna med marknadsföringen vid uppstarten, och hjälper till vid behov.

Rikards Holmebrandt det måste vara snyggt och cleant!

Sagt och gjort, logotypen designas och färgerna minskas och fungerar nu även på olika bakgrundsfärger i enfärg, viktigt är också bestämma redan från början hur logotypen skall synas i mediaformat samt vilka färger.

Här kan du läsa lite mera från artikeln på hela Gotland

Restaurang Fransan på När Golfklubb får ny drift, kocken Michael Möllerström tar över köket. Michael har arbetat på två välrenommerade Restauranger i Visby, som köksmästare på Lindgården under Linkans tid och senast som kock på G:a Masters i Visby.
– Det kändes som att det var dags för något eget, säger Michael Möllerström.

Tillsammans med barndomsvännen Rikard Holmebrandt ska han nu mätta de hungriga golfarnas magar när de tar över restaurang Fransan, som ägs av När GK.
– Jag kommer stå för krogerfarenheten och Rikard ansvarar för marknadsbiten med kunden i fokus, tillägger Michael Möllerström.
Rikard Holmebrandt har drivit flera företag och arbetar just nu inom plåtslageribranschen. Men kände att det var dags för en ny utmaning.
– Det här ska bli riktigt spännande, tycker Rikard.

1 maj öppnar restaurangen för säsongen, men vi smygöppnar redan under påskhelgen och håller öppet helgerna efter. Menyn består av husman i huvudsak, men även pizza och à la carte, samt lite enklare tilltugg för den ivriga golfaren som vill ut på golfbanan.

– Vi kommer att försöka arbeta med Närodlade och ekologiska produkter. Restaurang Fransan vill gynna de lokala företagare på Öjn, berättar Michael Möllerström.

Restaurang Fransan tänker även förlänga säsongen med catering till fester, bröllop och vill avsluta året med ett spännande julbord.
– Vi kommer att satsa helhjärtat, säger Michael Möllerström.
Nu gäller det att träna in golftermerna innan öppning så att de kan imponera på gästerna. Rikard Holmebrandt har grönt kort, medan Michael Möllerström är helt grön när det kommer till allt som har med golf att göra, men laga god mat kan han.
– Men förutsättningar finns att jag börjar spela golf  nu, säger han.

Lämna ett svar